AliExpress na srpskom jeziku na jednostavan način

Ukoliko vam Engleski jezik nije najbolji a želite da pretražujete AliExpress na srpskom jeziku, imamo jedan mali savet kako pretražite ovu online prodavnicu na Vašem jeziku. Sve što treba je da kliknite ovde .

Ono što je potrebno znati je da ovo automatski prevod i nije 100% prilagođen sajtu. AliExpress na srpskom je na ćiriličnom pismu ali dodatno olakšava pretragu.

AliExpress na srpskom, hrvatskom, bosanskom jeziku…

Na samom AliExpress sajtu, imate mogućnost da osim jezika koji su prilagođeni sajtu, u gornjem desno uglu gde možete kliknuti na „Language“, takođe izaberete i Hrvatski, Bosanski, Slovenački, Makedonski jezik.

Ukoliko ste novi i ne znate kako da poručite robu sa ovog sajta, proverite AliExpress vodič za online kupovinu  i preporučujemo da pročitate najvažnije AliExpress savete pre vaše prve kupovine.

Srećna AliExpress kupovina!

 

Slični tekstovi
Svi sajtovi za praćenje pošiljke iz Kine i inostranstva
Ukoliko ste novi kada je direktan uvoz iz Kine i jeftina kupovina u pitanju, verovatno vas interesuje praćenje pošiljke i...
Roba iz Kine i šta naručiti sa Kineskih sajtova
Roba iz Kine i direktan uvoz iz Kine za ličnu upotrebu je iz dana u dan, sve popularniji. Razloga za...
Kineski telefoni – Ultimativni vodič za kupovinu
Želite novi pametni mobilni telefon? Ne želite da potrošite mnogo novca na popularne marke telefona kao što su iPhone i...

Bez komentara. Želite da dodate komentar?

Odgovorite


Ime(required)

Email (required)

Web stranica

Inline
Inline