Banggood online prodavnica

BangGood sajt online kineske prodaje se može okarakterisati kao mlad projekat zrelog tima sa iskustvom koji je počeo kao mala radnja u Guangzou pokrajini u Kini. Iskusni tim je napravio virtuelnu prodavnicu kineske robe koja se brzo razvija i raste, te nakon 12 godina od osnivanja ima stotine hiljade fanova širom sveta. Osnivač je iskustvo stekao počevši prodajom na Ebay-u da bi kasnije pokrenuo lični biznis.

banggood kupovina

Poseti BangGood

BangGood izgled sajta

BangGood se vodi starom „manje je više“ te tako bira jednostavan dizajn koji u prvi plan stavlja ponude dana, sezonska sniženja i slične ponude koje su primamljive kupcima. Sa leve strane se izdvajaju kategorije kao što su dodaci za Apple uređaje, elektronika, rasveta, sport, igračke, odeća, obuća i torbe, kuća i bašta, lepota i zdravlje, automobili, kompjuteri, intimni veš i nakit i satovi.

Ispod sekcije sa aktivnim sniženjima, pregledno su predstavljeni „preporučeni proizvodi“ i najbolje prodavani proizvodi. Uglavnom je reč o gedžetima, dronovima i opremi za dronove. No, Bang Good sve veću popularnost stiče zahvaljujući izuzetno kvalitetnom nakitu i satovima koji se nude od po svega nekoliko dolara pa do npr. Na primer TW810 Bluetooth pametni sat sa ekranom osetljivim na dodir i kamerom od 1.3MP, se može kupiti po veoma povoljnoj ceni.

U ovoj online Kineskoj prodavnici možete pronaći oko 150 000 artikala. Kategorije sa najraznovrsnijom ponudom su dodaci za mobilne telefone, elektronika, odevni predmeti i dodaci, rasveta i laseri kao i oprema za kuću i baštu. Nešto manje artikala broje igračke, sportska oprema, kostimi i oprema za motorna vozila. Među najpopularnijim artiklima u poslednje vreme su RC Helikopteri i avioni kojih na sajtu ima u svim varijantama i svih karakteristika.

BangGood Cene

Cene na BangGood sajtu su izuzetno povoljne i kompetitivne jer je sajt fokusiran pre svega na preprodavce i njihove radnje kojima nudi velike popuste na količinu.

Što se cena konkretnih proizvoda tiče, na primer kada su u pitanju Kineski telefoni, Xiaomi Redmi Note 4 sa senzorom za otisak prsta se može naći po veoma pristupačnoj cenu, dok je za preprodavce ta cena niža, po komadu ukoliko kupuju 10+ telefona.

Pomenuti RC Helikopteri se mogu naći od 15-ak €, pa do čak 570€, dok je najpopularniji model u prodaji po ceni od 398€.

Ženske haljine se kreću od 6-7€ za letnje modele laganog materijala, pa do 77€ za one štrikane, vidno kvalitetnije i zimske modele. Što se muške garderobe tiče, najpopularnija zimska jakna sa preko 170 ocena i pozitivnih komentara košta oko 60€, što nam govori da je sajt zaista popularan zbog odličnog kvaliteta pre svega odeće i modnih dodataka.

Poseti BangGood

Dostava i cene dostave

Kada odaberete u koju zemlju se šalje paket (u vrhu početne strane), na svakom artiklu je jasno naznačeno vreme dostave. Okvirno je od 7-25 dana, no vreme dostave se kao i kod svake Kineske prodaje može produžiti u zavisnosti od carine.

Kada pričamo o dostavi i slanju paketa, standardna je da je besplatna poštarina i vrši se avionskom poštanskom službom. Cena je naznačena na stranici svakog proizvoda. Ukoliko želite da se paket pošalje registrovanom avionskom poštom, dodaje se još 1.20€ na cenu, brza „priority“ dostava je 5-8 dana i iznosi oko 25€, dok je brza dostava sa brojem za praćenje pošiljke oko 50€ i garantuje dostavu u roku od 7-15 dana.

Sve u svemu, BangGood se se kotira visoko kada je online kineska prodaja odeće i gedžeta u pitanju. BangGood je sajt kome se može verovati i koji će izaći u susret korisnicima dobrom korisničkom službom i koji nudi vrhunski kvalitet po krajnje pristupačnim cenama. Kao i skoro svi drugi online kineski sajtovi za kupovinu, sajt ne može ispratiti svaku narudžbu i dešava se da zakasni sa odgovorom na žalbe, ili se dogodi već poznato kašnjenje paketa, ali leka za ovu zajedničku boljku nema jer je to jednostavno posledica velikog broja narudžbi, zato nemojte da vas odbije po koja negativna kritika na račun dostave jer sajt zaista zaslužuje sve pohvale.

Inline
Inline