Focalprice online prodavnica

Sa sedištem u Hong Kongu , Focalprice je jedan od vodećih sajtova za online prodaju gedžeta u Kini. Osnovan 2008. godine, sajt se svake godine širi i stiče sve više vernih korisnika i kupaca širom sveta. Mala ali talentovana grupa marljivih ljudi sa vizijom širi svoju ponudu i polako ali sigurno uvodi artikle i opremu za dom, baštu, ali i igračke, opremu za hobije, sport, gejmere, lepotu i dr.

Focalprice kineski sajt za kupovinu

Poseti FocalPrice

FocalPrice izgled sajta

Jednostavan i pregledan sajt nudi kategorije kao što su dodaci za apple uređaje, kineski mobilni telefoni, tableti, dodaci i oprema za automobile, elektronika široke potrošnje, kompjuteri i internet oprema ali i nakit, satove, opremu za kuću, baštu, igračke za decu i sportsku opremu. Akcenat je, kao što smo već pomenuli, na gedžetima koji se mogu pronaći za čak manje od $2. Upadljivi baneri na glavnoj stranici se smenjuju dok „flashing sale“ ponude kupcima skreću pažnju na fantastične ponude i niske cene.

Radi lakše navigacije i olakšane pretrage, izdvajaju se kategorije sa novim artiklima, najbolje prodavanim artiklima, dnevne rasprodaje, gedžeti za manje od $2, finalne rasprodaje i „community“  na kojem se nude pregledi, ocene i opisi proizvoda. Interesantno je da od skora sajt nudi i mogućnost posredovanja, tj. olakšava preprodavcima posao time što nudi tzv. „drop-shipping“, uslugu koja vašu narudžbu dostavlja na treću adresu, dok vama ide profit. Ukoliko vas online kineska prodaja interesuje iz ovih razloga, definitivno preporučujemo da pogledate focalprice i vidite da li vam usluge poput ove olakšavaju posao.

Slanje paketa

Focalprice online kineska prodavnica nudi slanje pošiljki besplatno po celom svetu. Ukoliko je cena pošiljke veća od $20, kupac prima i broj pošiljke preko kog prati gde se nalazi njegov paket. Prioritetna pošiljka košta dodatno i brža je od avio-pošte, dok je ekspres pošiljka najbrža opcija koja podrazumeva i broj pošiljke i saradnju sa lokalnim kurirskim službama kako bi paket stigao na adresu kupca u što kraćem vremenskom roku. Za Srbiju je vreme dostave otprilike 25-30 dana u proseku.

Povraćaj paketa

Ukoliko je kupac nezadovoljan artiklom, pre slanja paketa je potrebno da prijavi povrat preko svog korisničkog naloga. Ovim se dobijaju podaci o predmetu koji se šalje, što obema stranama olakšava posao i smanjuje rizik od nerefundiranja. Kupcu se može ili vratiti novac, ili mu se može poslati isti ili sličan predmet ukoliko on to želi. Kupac ima 30 dana da reaguje i vrati sporan predmet, a nakon rešenog problema ukoliko je tražio povrat novca, novac se vraća posredstvom paypala  koji je ujedno i jedini način plaćanja, u roku od 1 do 3 dana.

Poseti FocalPrice

FocalPrice najprodavaniji artikli

Najprodavaniji su naravno mali gedžeti: slušalice po sniženoj ceni od samo nekoliko dolara, bluetooth alarm za ključeve (za sve koji lako gube sitnice) po ceni od $3.59, razni usb punjači, adapteri, flash memorije i džojstici za Playstation.  Najprodavaniji telefon je Doogee X5 po ceni od $58.59 (puna cena $72.29). Među smart telefonima nalaze se i dobro poznati i traženi Xiaomi, zatim Lenovo, Cubot, Elephone, Leagoo, Umi i No.1

Focalprice online kineska prodavnica je idealno mesto za sve ljubitelje modernih dodataka, sitnih elektronskih uređaja koji olakšavaju život ali i kvalitetne kineske smart tj. pametne tehnologije. Povoljne cene i uvek aktuelna sniženja su razlog zašto focalprice opstaje svih ovih godina i ostaje među top kineskim online prodavnicama.

Pogledajte ostale Kineske online prodavnice koje preporučujemo.

Inline
Inline