Forum

Please or Registruj se to create posts and topics.

DealExtreme iskustva

Saznajte više o DealExtreme iskustvu DealeXtreme online prodavnica

180629001060088203

Telefon sam kupio 29.06.2018 u DX trebali su da ga isporuce u roku od 7-10 radnih dana dali su mi broj za pracenje koji ne moze da se prati posle tog roka sam ih kontaktirao i rekli su mi da se strpim jos malo.Kada je proslo mesec dana od kupovine pokusavao sam da stupim u kontakt ali su mi blokirali e-mail i nalog na facebooku tako da ne mogu vise nikako da ih kontaktiram.Tako podle toga sam shvatio sam da necu dobiti ni telefon ni svoje pare jer su klasicni prevaranti!!! Pomozite mi i dajte savet kako barem mogu da povratim svoj novac da bih mogao da kupim telefon kod nekog drugog?!Danas je 13.08.2018 pomozite mi molim vas da povratim svoj novac.Hvala unapred!!!

Pozdrav,

broj koji ste poslali, ne možemo da pratimo. Da li imate tracking number?

Takođe, da li ste na DX sajtu, kupovali preko našeg linka?

Što se tiče dealextreme sajta, mi smo naručivali godinama i nikada nismo imali problem.

RN202768913MY

Ja sam na mnogim sajtovima kupovao i nikad problem i prvi put kod njih i nagrabusio sam nikad vise samo da povratim svoj novac da mogu da kupim telefon

Poštovani,

naša iskustva sa DealExtreme-om su pozitivna. Od miliona pošiljaka koji svakodnevno šalju, negde nešto mora da krene onako kako ne bi trebalo.

Što se tiče ove pošiljke, piše da je primljena i da treba da se pošalje. Možda nije do DX-a, već do same pošte.

Naš savet Vam je da im pošaljete email i proverite šta se dešava. DealExtreme je ozbiljna prodavnica i verujemo da će Vam, izaći u susret.

Obavestite nas svakako a možete ostaviti i link do stranice proizvoda koji ste naručili.

Slao sam im desetine e-maila i poslednjih tridesetak dana ni glasa od njih samo trazim da povratim svoj novac i nista vise i nikad vise sa njima da nemam posao petnestak porudzbina mi je stiglo posle kupovine kod aliexpresa tako da mogu da smatram da su prevaranti zasto me niko od njih ne kontaktira ako su posteni hocu nazad moje pare i nista vise!!!

Od ponedeljka krecem prvo sa bankom a posle ako treba i sa mastercardom za povratak svog novca jer mi treba telefon  50 dana je proslo od kupovine a nema ni para ni telefona a rokovi su probijeni tri puta vise nego sto je trebalo ne salju oni telefon sa meseca pa ne mogu drugi da posalju a posle neka vide sa svojom postom ili da vrate pare u cemu je problem tako se ne radi sa kupcima kao sto oni rade ako hoce da rade posteno a ne prevarantskim nacinom kao oni.

Dobrodošli na forum sve vezano za uvoz iz Kine.

Imate problem oko naručivanja iz Kine ili sa nekim kineskim sajtom? Potrebna vam je pomoć ili želite da pomognete drugim ljudima svojim savetima oko naručivanja iz Kine? Želite da podelite vaša iskustva kada je roba iz Kine u pitanju i carina?