Light in the box online prodavnica

Osnovan 2007. godine, Light in the box online kineska prodavnica je veoma uspešan sajt čije se deonice nalaze čak i na Njujorškoj berzi. Ovo govori da odlično posluju i da imaju svetlu budućnost, te da su uspeli da se izdvoje iz mora kineskih online sajtova za kupovinu i postignu svetsku popularnost.

Light in the box je uglavnom poznat po velikom izboru estetski primamljivih a cenovno izuzetno pristupačnih haljina za posebne prilike (mature, svadbe, i sl.). Velik izbor ženskih odevnih predmeta, ali i artikala za kuću, baštu i elektronike razlog su zašto milioni kupuju svakodnevno u ovoj online kineskoj prodavnici.

light in the box online prodavnica

Poseti Light in the Box

Light in the Box + Mini in The Box

Zanimljivo je da Light in the box ima još jedan sajt, u pitanju je Mini In The Box koji je specijalizovan, kako mu i sam naziv kaže, za male stvari, za male novce. Mini In The Box je fokusiran na gedžete i nudi odličan izbor svakavih dodataka za Apple i Samsung uređaje, kao i štošta drugo.

Po čemu se Light in the Box izdvaja?

Light in the box se izdvaja po mnogo čemu. Među osnivačima sajta se nalazi i glavni zastupnik Googla u Kini koji je definitivno uložio velike napore da načini ovog kineskog giganta popularnim u celom svetu.

Kvalitet robe je izvanredan. Kupci imaju samo reči hvale, i ohrabruju druge da kupuju haljine za posebne prilike preko ovog sajta jer postoji opcija „customize“ koja bukvalno znači da se haljina šije prema vašim merama, što je, priznaćete, impresivno za jedan online kineski sajt.

Izgled sajta je, logično, isti kao i kod miniinthebox a ukoliko kliknete ne neku od ponuđenih kategorija sa leve strane koje nude gedžete i elektroniku, sajt vas automatski prebacuje na miniinthebox.com. Ovakva organizacija prodaje olakšava posao i kupcima i prodavcima i krajnje je praktična.

Light in the Box dostava i poštarina

Uslovi dostave, cene plaćanja poštarine i uslovi povrata su isti za Light in the box i za Mini in the Box. Poštarina je besplatna, povrat paketa plaća kupac ukoliko je reč o neispunjenim očekivanjima, dok u suprotnom, ako je reč o oštećenom predmetu ili predmetu lošeg kvaliteta, troškove snosi sajt.

Jeftina kupovina i veliki izbor artikala

Light in the Box broji gotovo 140 000 artikala iz kategorije ženske i muške odeće, a sami artikli imaju i po nekoliko hiljada ocena i komentara. Cenovni rang ženskih haljina se kreće od svega nekoliko dolara za elegantne haljine, pa sve do nekoliko stotina dolara za one sa dizajnerskim potpisom kineskih popularnih brendova. Haljine za mature se mogu pronaći za svega 20-ak €, tople ženske jakne se kreću od 20-ak dolara pa naviše u zavisnosti od dizajna i brenda, dok su npr. muške košulje u proseku 14€.

Ova kineska online prodavnica nudi i venčanice koje su zaista izvanrednog izgleda, a sudeći prema ocenama kupaca, ni kvalitet ne zaostaje za izgledom. Venčanice se prave prema individualnim merama, što budućim mlada u mnogome olakšava posao i smanjuje rizik od pogrešne veličine.

Najveća je ponuda venčanica u rangu 100-200€, dok je onih skupljih od 400-1500€ znatno manje.

Poseti Light in the Box

Ukrato o Light in the Box online prodavnici

Light in the Box je zaista pobrao mnoge pozitivne ocene širom sveta, i time zaslužio vodeće mesto u kategoriji kineske prodaje preko interneta. Sigurni smo da nećete pogrešiti ako se i vi odlučite da obavite svoju kupovinu u ovoj kineskoj online prodavnici koja nudi prestižan kvalitet za zaista pristupačne cene.

Inline
Inline