Mini in the box online prodavnica

Mini in the Box je kineski sajt koji se bavi online prodajom kineske robe od 2013 i broji gotovo 4,500,000 fanova na fejsbuku. Ovaj sajt je u posedu sajta Light in the Box i izdvaja se kao kategorija specijalizovana za „mini” stvari kao što su aksesoari i gedžeti. Sajt je najsličniji AliExpress-u jer nudi zaista velik izbor najraznovrsnije opreme. Lepog i jednostavnog dizajna, skromnih boja ali veoma upečatljiv i jednostavan za navigaciju, sajt ima sve što jedan kvalitetan i popularan sajt kineske robe treba da ima. Sa leve strane su, standardno, pobrojane kategorije za lakše snalaženje i pronalazak onoga što tražite (sve za Apple uređaje, Mega rasprodaja, sve za samsung telefone, aksesoari za mobilne telefone, nakit, satovi, elektronika, lampe i rasveta, sport i hobi, oprema za kancelariju i kuću, odeća i modni dodaci).

Ukoliko preko Mini in the Box sajta tražite odeću i modne dodatke, automatski ćete biti preusmereni na glavni sajt Light in the Box koji je specijalizovan za ovu vrstu artikala.

mini in the box online prodavnica

Poseti Mini in the Box

Mini in the Box – hrvatski jezik

Ono po čemu se Mini in the Box (tj. Light in the Box) izdvaja jeste što je sajt dostupan na čak 23 jezika, ali za razliku od npr. GearBest-a koji takođe nudi sajt na velikom broju jezika, prevod je odlično i smisleno odrađen. Sajt je dostupan na hrvatskom jeziku i predstavlja veliku olakšicu za one koji nisu sigurni u svoj engleski jezik ili jednostavno žele da budu sigurni da su razumeli sve uslove prodaje.

Za razliku od drugih sajtova, na prvoj stranici se ne nalazi opcija najbolje prodavanih artikala, ali se nalaze oni koji su na sniženju i do 70%.

Što se cena tiče, najskuplje VR naočare su npr. oko 40-ak €, najskuplja matična ploča je intelova po ceni od 60€, dok je najskuplji smart sat U Watch od 50-ak€.

Uslovi povrata proizvoda

Uslovi povrata su poprilično jednostavni: ako je proizvod u redu, ali se kupcu ipak nije dopao ili nije ispunio očekivanja, može ga vratiti u roku od 30 dana (sam snosi troškove slanja, kao i kod drugih sajtova).

Ukoilko je proizvod na bilo koji način manjkav, fali mu neki deo ili je dospeo u oštećenom stanju, kupac ima 30 dana da reaguje,t j. da obavesti miniinthebox korisničku službu i podnese žalbu, kako bi oni ponudili zamenu, popravak ili nove delove za zamenu i u ovom slučaju sajt snosi sve troškove povrata pošiljke.

Mini in the Box nagrade i bonusi za lojalne kupce

Mini in the Box sajt za prodaju kineske robe online nudi kupcima mogućnost da zarade kupujući. Od svake narudžbe kupac zarađuje 1% koji kasnije u vidu elektronskog novca može iskoristiti za kupovinu na sajtu, ili im se novac može vratiti na originalan način plaćanja (visa card, maestro, american express, paypal).

Načini dostave i cene

Za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu je besplatna poštarina za sve proizvode, ali uvek treba proveriti na check-outu da li je naplaćen način dostave (ukoliko ste odabrali express dostavu).

Postoji nekoliko opcija za slanje paketa.

  • Slanje poštom bez praćenja paketa traje od 10-20 dana (tj. 14-28, u zavisnosti od procesuiranja narudžbe), sa praćenjem je nešto kraće 10-18 i preporučuje se za sve narudžbe preko 30$ (radi sigurnosti jer je reč o većoj svoti novca). Treća opcija je slanje poštom, ali ubrzano, tj. prioritetno, i paket bi trebao biti dostavljen za 5-8 dana (plus vreme obrade narudžbe).
  • Što se tiče kurirskih službi, dostava se u tom slučaju znatno ubrzava: brza kurirska služba (DHL, UPS, TNT, FedEx) dostavljaju za 3-4 dana, dok lokalna standardna dostava koja se vrši preko lokalnih kurira traje od 3-5 dana.
  • Sajt nudi opširne informacije o praćenju paketa, dostavi, objašnjava zašto je potrebno toliko vremena da narudžba stigne. Uglavnom, kupcima daje sve što treba da znaju pre naručivanja robe, te upozorava da naručivanje kineske robe online nije za one koji su u žurbi.

 

Poseti Mini in the Box

Ukratko o Mini in the Box-u

Mini in the Box u svojoj ponudi nema pametne telefone, već samo razne dodatke i aksesoare za mobilne telefone, tako da ako ste u potrazi za novim kvalitetnim kineskim telefon, Mini in the Box vam neće mnogo pomoći, no s druge strane, ako vam treba garderoba, sitnice za kompjuter poput raznih adaptera, kartica, eksternih uređaja i sl. Miniinthebox je pravo mesto za vas.

Preporučujemo vam takođe da proverite i druge Kineske sajtove za online kupovinu.

Inline
Inline