Tmart online prodavnica

Tmart je online kineska prodavnica koja u svojoj ponudi broji više od 200 000 artikala podeljenih u nekoliko stotina kategorija i podkategorija kao što su elektronika, kompjuteri i internet, laptopovi, razni dodaci za elektronske uređaje, apple dodaci, odeća, razni sezonski artikli (Nova Godina, Božić i sl.) itd. Najvećim delom je roba proizvedena u Kini, a ova firma ima magacine u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji pored glavne baze u Hong Kongu. Ovim se vreme dostave znatno skraćuje, što je veliki plus i zbog čega je Tmart zaslužio poverenje miliona korisnika širom sveta.

tmart kineski walmart online kupovina

Poseti Tmart

Tmart dostava i besplatna poštarina

Poštarina je besplatna za ceo svet, a pritom postoje i bonusi koji omogućava saradnju sa sajtom. Osim ovoga, Tmart je obezbedio odličnu korisničku službu sa mogućnošću da uživo kontaktirate nekog od predstavnika njihovog tima za korisničku podršku.

Tmart pravila povrata novca i artikala

Postoje artikli koji ne mogu da se vrate, kao što su donji veš, ali i svi proizvodi iz kategorije Finalna rasprodaja (Clearance), kao i artikli za jednokratnu upotrebu.

Ukoliko je proizvod defektan (oštećena izazvana nepravilnom upotrebnom su isključena), kupac može vratiti artikal u roku od 90 dana i pun iznos će mu biti refundiran. Kupac snosi 70% troškova povrata artikla, dok je maksimalan iznos poštarine koju sajt prihvata da pokrije $40. Sajt plaća troškove poštarine ponovnog slanja paketa iz skladišta.

Ukoliko se navrši 90 dana od dana kada je artikal poslat iz skladišta, kupac može poslati neispravan proizvod, ali neće dobiti povrat novca, već samo zamenu odnosno, popravku artikla. U ovom slučaju kupac pokriva punu cenu slanja paketa u oba pravca.

Ukoliko se artikal zagubi na putu do kupca, te kupac primi samo praznu ambalažu, sajt šalje isti artikal o svom trošku, osim ako proizvod nije dostupan. U tom slučaju se vraća pun iznos cene. Bitno je da se zadrži bilo kakav dokaz (prazna kutija ili pakovanje).

Postoje slučajevi kada artikal ne stigne nakon 45 dana, tada Tmart šalje novu pošiljku sa artiklom.

Ako kupac nije zadovoljan proizvodom, a on je ispravan, dat mu je rok od 7 dana da pošalje artikal nazad u originalnom pakovanju, i pri tom sam nosi sve troškove poštarine.

Tmart je kineska prodavnica koja ima sve: prevedena na 7 jezika, sa mogućnošću prikazivanja cena u nekoliko desetina valuta, stranica izgleda profesionalno i zavređuje pažnju i pohvale. Svaki artikal je propraćen detaljnom deskripcijom i fotografijama kako bi se kupcima približio proizvod i kako bi utisak bio što realniji.

Načini plaćanja

Tmart prihvata sve internacionalne bankovne kartice: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Diners club, kao i plaćanje preko PayPala što štiti kupce I predstavlja dodatni plus.

Poseti Tmart

Najprodavaniji proizvodi na Tmart-u

S obzirom da je ponuda veoma raznovrsna, tako se i u kategoriji najprodavanijih nalaze razni gedžeti, oprema za automobile, Kineski telefoni, kao i dodaci za kuhinju koji prema očiglednom mišljenju kupaca, olakšavaju život (gumena tuba za lakše ljuštenje belog luka, npr.) Pored ovih sitnica bez kojih se ne može, nalaze se i violine koje se prodaju po sniženoj ceni od oko 70-ak $, ali i drugi instrumenti kao što su trube i flaute.

Sajt očigledno nudi, poput ostalih sličnih mu online kineskih sajtova i prodavnica, sve, od igle do lokomotive, tako da vredi posetiti sajt i sigurno ćete pronaći neku sitnicu za koju niste znali da vam treba.

Inline
Inline