TomTop online prodavnica

Kineski sajt za online kupovinu TomTop ima odlične ocene i stotine hiljada zadovoljnih kupaca širom sveta. Jednostavnog dizajna i preglednog sajta, TomTop nudi najnovija dostignuća iz sveta tehnike i elektronike po niskim, pristupačnim cenama.

tomtop kupovina preko interneta

Poseti TomTop

TomTop pregled sajta

Na glavnoj stranici sajta se odmah izdvajaju kategorije: novi proizvodi, najtraženiji proizvodi, proizvodi u pretprodaji, besplatna poštarina, najbolji proizvodi u odnosu cena-kvalitet, proizvodi koji su na rasprodaji i „community“ kategorija koja pruža uvid u Blog korisnika i u TomTop promocije proizvoda.

Sa leve strane su pregledno istaknute kategorije koje nude sve od igle do lokomotive: kamere, muzičke instrumente, opremu za kuću i dvorište, kozmetiku i šminku, kompjutere i opremu za kompjutere, nakit, odeću, igračke, kineski telefoni, opremu za automobile, opremu za razne sportove i hobije, telefone itd.

Širok asortiman na koji smo navikli kada je reč o kineskim sajtovima i online prodaji kineske robe, jer je naravno cilj da se za svakog pronađe po nešto. Međutim, iako ima stotine hiljada artikala, sajt je odlično organizovan i uopšte vam neće biti teško da pronađete šta vam treba.

Najbolje ocene TomTop je zaslužio zahvaljujući odličnoj korisničkoj podršci koja odgovara u rekordnom roku, pruža informacije o paketu i rešava eventualne probleme. Ova online kineska prodavnica se takođe izdvaja i brzinom isporuke paketa, te poprilično „glatkom“ dostavom, bez problema na carini, gubljenja paketa i sl. što je boljka svih online kineskih radnji.

Proizvodi koje možete pronaći na TomTop-u

Među najprodavanijim proizvodima su VR Naočare sa preko 130 pozitivnih komentara i recenzija zadovoljnih kupaca, zatim projektor i smart TV Box, digitalni radio za automobile, UMI Super smartphone sa skoro 600 recenzija i ocenom 5 itd…

Kao i kod ostalih online kineskih shopova mogu se pronaći fantastične ponude kineskih telefona koji su sve popularniji na zapadu i polako osvajaju tržište.

Zanimljivo je da su među proizvodima sa najvišim ocenama i najbolje prodavani dronovi kojih ima u brojnim varijantama, različitih dizajnova i performansi i u cenovnom rasponu od  12.99$ do 2650$.

VR naočare se kreću od desetak dolara pa do onih skupljih i očigledno kvalitetnijih od oko 380$. Najpopularniji model je na rasprodaji svega 13$ dok mu je puna cena oko 35$.

Najprodavaniji smartphone je Xiaomi Redmi Note 4 koji košta na rasprodaji oko 185$ (puna cena je 230$), a u stopu ga prati Umi plus Smartphone 4g sa preko 300 ocena i cenom od $195 (puna cena je 249.99$), zatim UMI MAX Smartphone 4g po ceni od 159$ (puna cena 169.99$)…

Ovaj kineski sajt nudi i violine i gitare, ali i rasvetu vrhunskog dizajna, kao i elegantan nameštaj za sve one koji žele da sa ukusom ali i za relativno malo novca opreme svoj dom po ugledu na one iz dizajnerskih magazina.

Poseti TomTop

TomTop ukratko

TomTop je odličan izbor, što govore brojne visoke ocene i recenzije kupaca koji se stalno vraćaju. Za tržište balkana tj. ex Yu država, postoji odličan izbor proizvoda za koje je dostava besplatna, tako da svakako vredi otići i pogledati šta sajt ima da ponudi, sigurni smo da nećete zažaliti, bilo da tražite kvalitetnu opremu za svoj foto studio, muzičke instrumente, poslednje slovo iz sveta tehnike ili nešto lepo na oko da obučete. TomTop štedi novac, a definitivno vam daje i kvalitet.

Inline
Inline